GENÇ BİLALLER EZAN OKUMA YARIŞMASI İL FİNALİ

08.03.2023 140

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından geleneksel hale gelen mesleki yarışmaların önemli bir parçası olan Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması il finali okulumuz konferans salonunda gerçekleştirildi. Yarışmaya Kocaeli ilindeki 12 ilçe 26 İmam Hatip Ortaokulundan yarışmacılar Ezanı Muhammedi terennüm ettiler. Birbirinden güzel sadaların yarıştığı yarışmada dereceye giren ilk üç öğrenci ödüllendirildi.

Yarışmaya teşrif eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer AKMANŞEN tarafından dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Başta il Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Sergülen KURT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fazlı ZORLU, Körfez İlçe Şube Müdürü Yahya ALİ,  Okul Müdürlerimiz ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Ayrıca yarışmanın başından sonuna kadar her türlü maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Okul Aile Birliği başkanı Gamze KARADAĞ  ve değerli ekip arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.

08-03-202308-03-202308-03-202308-03-2023