HÜSEYİN KARACALIOĞLU - Müdür Yardımcısı

Hüseyin KARACALIOĞLU 1976 Kahramanmaraş’ın Andırın ilçesi doğumlu olan Müdür Yardımcısı, ilkokul ortaokul ve lise öğrenimini Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde tamamladı. Üniversite Eğitimini Adana Çukurova Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünü kazanarak 1999 yılında tamamladı. Bir yıl Özel Çukurova Dershanesinde Matematik Öğretmenliği yaptı.  2000 yılında Milli Eğitim Bakanlığının Hakkari Merkez Atatürk Ortaokuluna Matematik Öğretmeni olarak atandı. 2004 yılında Kocaeli Körfez İgsaş Ortaokuluna Matematik Öğretmeni olarak tayin istedi ve okuldaki görevine başladı. 2015 Yılında Körfez Seka Çocuk Dostları Ortaokuluna geçerek okul değiştirdi. 2016 yılında Körfez İgsaş Ortaokulunda Görevlendirme olarak Müdür Yardımcılığı görevine başladı. 2017 yılında Müdür Yardımcılığı Sınavına girerek kazandı ve Körfez İmam Hatip Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı görevine başladı. Müdür Yardımcısı evli ve bir çocuk babası olup okuldaki görevine devam etmektedir.

(262) 527 2620 (262) 527 2621 Eposta